Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Brandstoftankinspecties

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Onderhoud
   
   
Wij ontwerpen, leveren en onderhouden brandstoftank- installaties (conform de BRL-K903/08.) Deze moeten aantoonbaar regelmatig gecontroleerd worden op conformiteit met de actuele wetgeving, goede staat van onderhoud en aanwezigheid van water en/of sludge (vervuiling). Controles en het onderhoud aan een brandstoftankinstallatie moeten worden verricht door gecertificeerde bedrijven.

Wij zijn KIWA gecertificeerd om bovengronds opgestelde brandstoftanks volgens de BRL-K903/08 te ontwerpen en plaatsen. Tevens kunnen wij voor u de verplichte jaarlijkse controle verzorgen aan uw brandstoftankinstallatie. Deze werken kunnen wij ook verzorgen in combinatie met bijvoorbeeld het jaarlijks preventief onderhoud aan uw noodstroominstallatie. Hierdoor zijn wij in staat om u concurrerende prijzen aan te bieden.

Alleen met het tankconformiteitbewijs, het installatiecertificaat en een tankcontrole logboek in uw bezit kunt u aantonen dat uw brandstoftankinstallatie voldoet aan de actuele regelgeving.

De controle beperkt zich niet alleen op het beoordelen van de technische staat van de installaties en mogelijke lekkages, maar ook op de werking van de gebruikte veiligheidsvoorzieningen. Deze controles zijn niet alleen uitwendig, ook de inhoud van de brandstoftank moet beoordeeld worden op de aanwezigheid van water en/of sludge. Water en/of sludge in uw brandstoftank kan uw installaties ernstig beschadigen.

Tijdens een periodieke preventieve controle wordt de staat van uw tankinstallatie getoetst aan de meest recente regelgeving en gecontroleerd op de aanwezigheid van het certificaat en de verplichte appendages, de toegankelijk en veiligheid van de installatie en het leidingwerk. Tevens vindt er controle op water/sludge, brandstof en lekbewaking plaats. Na het afronden van de controle ontvangt u een inspectierapport met daarin onze bevindingen en aanbevelingen. Meer informatie over de vernieuwde regelgeving en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Koninklijke Van Twist. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Kemper en Van Twist
   
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00