Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Brandstof filtreren

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Nieuw
   
   
Voor u en voor ons is het belangrijk dat uw systeem in topconditie blijft. Om dit te bereiken leveren wij het WASP brandstoffiltratie systeem (ook wel Fuel Polishing System, FPS). Het FPS systeem is de ecologisch verantwoorde keuze als brandstoffilter, om verontreinigde dieselbrandstof te voorkomen. De dieselfilters worden met name ontworpen voor scheepvaart en noodstroominstallaties (back-upgeneratoren).

Een traditionele filter bevindt zich tussen de brandstoftank en de motor en filtert alleen de brandstof die naar de motor gaat. De dieselbacterie kan zich in de tank dus ongehinderd blijven vermenigvuldigen. Gevolg is dat de brandstof die door het filter gaat steeds vuiler wordt. U zult uw brandstoffilter dan vaker moeten vervangen, maar het brandstofsysteem kan ook plotseling dichtslibben.

Wij bieden hiervoor dé oplossing in de vorm van het WASP brandstoffiltratie-systeem. Dit systeem wordt parallel aan de brandstofvoorraadtank geplaatst. Het “Fuel Polishing Systeem” reinigt automatisch de brandstof en scheidt ongebonden water, gebonden water, sediment en microbiologische vervuiling zoals de dieselbacterie. De brandstof is zo vrij van vervuiling, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt en de standtijd wordt verlengd. Tevens bieden we de mogelijkheid om met onze mobiele WASP installatie bij u langs te komen. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met onderhoud aan uw installatie. Zo hoeft u geen eigen systeem aan te schaffen maar profiteert u toch van schone brandstof.   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Koninklijke Van Twist. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Kemper en Van Twist
   
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00