Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Nieuw besturingspaneel kopen

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Nieuw
   
   
Als één van de weinige noodstroom leveranciers, verzorgen wij de complete engineering en (nieuw)bouw van een schakelpaneel in eigen huis. Wij kunnen uw schakelpanelen vervangen, wat nodig kan zijn wegens ouderdom of uitbreiding. Ook kunnen wij met onze afdeling panelenbouw uw bestaande schakelpanelen aanpassen aan de moderne eisen. Vakkundige medewerkers staan voor u klaar in iedere situatie. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Panelenbouw op maat
Liggen uw wensen en eisen buiten de standaard van de fabrikant? Dan leveren wij uw besturingspaneel of schakelpaneel volledig op maat.

Complexe schakelpanelen met meerdere generatoren, transformatoren, koppelschakelaars of afgaande groepen nodig? Deze specifieke opties behoren tot de expertises waarin we jarenlange ervaring hebben. Hierbij zijn onderling parallelbedrijf en continue parallelbedrijf geen uitzonderingen. Synchronisatie, monitoren op afstand en vermogensregeling behoren onder andere tot de mogelijkheden van onze panelenbouw.

Accupanelen
Wij hebben een accu omschakelpaneel ontwikkeld die voorziet de noodstroominstallatie van meerdere accu’s. Bij het weigeren van het eerste accupakket schakelt het paneel om van accupakket één naar het alternatieve accupakket. Lees er hier meer over.

Expertise in eigen beheer
Wij hebben kennis en expertise in noodstroom, continue vermogen en aandrijving in eigen beheer. Mede door de jarenlange samenwerking met toonaangevende leveranciers van dieselmotoren en generatorsets kunnen wij dan ook één totaal product leveren. Voorbeelden van onze leveranciers zijn Perkins, FG Wilson (voor industriële toepassingen), Lombardini en Kohler (voor scheepsgeneratoren).   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Koninklijke Van Twist. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Kemper en Van Twist
   
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00